Az emberek akarata...bla bla bla....

Reagálás Tukacs István (MSZP) sajtótájékoztatójára     Budapest, 2010. november 23., kedd (OS)

……A nemzeti ügyek kormánya az emberek akaratának megfelelően csökkenti az adókat, a gazdasági növekedés beindítására és új munkahelyek létrehozására koncentrál. A kormány megvédi az emberek nyugdíját, és a spekuláns üzletemberek oldalán álló szocialistákkal szemben mindenkinek visszaadja a nyugdíjpénztár-választás szabadságát.

Reagálás Török Zsolt (MSZP) nyilatkozatára     Budapest, 2010. november 20., szombat (OS)

 

Török Zsolt újra hazudik, hiszen a fair, arányos, a munkát és a családokat támogató új adórendszerrel senki nem jár rosszul. Ugyanakkor ez az adórendszer megteremti Magyarország számára a gazdasági növekedés, a családok számára pedig a gyarapodás lehetőségét.

Reagálás Szekeres Imre (MSZP) sajtótájékoztatójára     Budapest, 2010. november 18., csütörtök (OS) -
    Az MSZP a megszorítások után most adóemelést követel a kormánytól, de a nemzeti ügyek kormánya radikális adócsökkentést hajt végre annak érdekében, hogy Magyarország meg tudjon újulni, és gazdasága növekedésnek tudjon indulni. A megújulás adórendszere támogatja a munkavállalást és a családokat, és az eddigiekkel ellentétben fair, arányos közteherviselést valósít meg.

Reagálás Kiss Péter (MSZP) nyilatkozatára     Budapest, 2010. november 6., szombat (OS)

…….Az emberek felhatalmazást adtak a gazdaság talpra állítására, a munkahelyteremtésre, az adócsökkentésre, a pofátlan végkielégítések megadóztatására, a nyugdíjak megvédésére…..

……..A nemzeti ügyek kormánya az emberek által kijelölt úton halad tovább.

Szijjártó Péter novemberi szösszeneteiből. Ugye milyen egyformák?

Van még mindegyikben egy kis Gyurcsány-kormányozás, de az már annyira mélyre mutat, hogy inkább kihagytam. Remélem jövőre már nem takaróznak vele.

süti beállítások módosítása