Az utóbbi időben többször feltettük a kérdést: -Van még lefelé?.

Van.

Az Alkotmánybíróság megregulázása nem arról szólt, amit a sok hülye belemagyarázott. Az a nép nevében történt, és a "pofátlan végkielégítések" visszavételéről szólt.

A manyup vagyon lenyúlása sem az einstandról szólt. Mindenki vegye tudomásul, hogy a szociálisan rettentően érzékeny "pártunk és kormányunk" minket véd meg a sötét verembe való eséstől.

Most az etnobiznisz kártya lett kijátszva. Nem gondoltuk, hogy erre is szükség lesz.

A frakcióvezető közölte: a fideszes Varga József módosító indítványát - amely a Költségvetési Tanács 835 millió forintos támogatásából csupán 10 milliót hagyna a testületnél, a többit pedig a Magyarországi Cigányokért Közalapítványhoz irányítaná át - a frakció külön nem tárgyalta, de egészen biztos, hogy ha Varga József fenntartja javaslatát, támogatni fogják. Ennek az üzenete nyilvánvalóan nem a Költségvetési Tanáccsal kapcsolatos, hanem sokkal inkább a közalapítvány finanszírozásával - mondta, megjegyezve, hogy a végső szót azonban erről is a kormány mondja majd ki.

Ez az igazi etnobiznisz, nem az amikor néhány kiló lisztért szavazatok sorsa dől el. Természetesen ismét a választópolgár teljes hülyéneknézése folyik. Központosított kiskorúsítás.

Természetesen a frakció és a Kormány messzemenően el akarja kerülni a cigányellemességnek még a leghalványabb árnyékát is, tehát a megközelítés miatt egyértelműen kihúzták a talajt a Költségvetési Tanács alól.

Aki kinyitja a száját beverik a fejét.

süti beállítások módosítása