Ezt is megértük

Címkék: vélemény politika közélet kdnp

2010.11.21. 15:16

Szó szerint idézném:

A kormányzás tekintetében és a parlamenti együttműködésben vita nélküli az együttműködés, azon az alapon, hogy a Fidesz a gyűjtőpárt, a KDNP a világnézeti párt - fogalmazott Semjén Zsolt

(fidesz.hu)

Hagyok egy kis időt!

Itt a következő:

Nem az történt, hogy a KDNP vette át a Fidesz eredeti programját, hanem a Fidesz nagyon örvendetes módon kereszténydemokrata irányba fejlődött - fogalmazott Semjén Zsolt.

(fidesz.hu)

Nem akartam vulgáris lenni, de sajnos ki fog szakadni belőlem.

Tavasz óta tudjuk, hogy ki fingja a passzátszelet. A Fidesz. Namármost, a Fidesz seggén lévő pattanás, a KDNP, azt hiszi, hogy Ő az ánuszgyűrű, ami szabályozza a szél távozásának idejét, hosszát és erősségét. A fenti megnyilatkozásból ez jön le. Sajnos Semjén Zsolt el is hiszi amit mond, és senki nem szól neki, hogy -Helyedre!. Egy szavazóbázis és tényleges támogatás nélküli, önállótlan, önálló gondolatokra és cselekvésre képtelen politikai csoportosulás kezdi nagynak képzelni magát, holott csak a Nap állása zavarhatja őket. Kicsit talán hosszabb lett az árnyékuk.

Van még itt egy kis szösszenet:

a második Orbán-kormány szellemi értelemben is kereszténydemokrata értékek szerint kormányoz.

(fidesz.hu)

Az elmúlt hónapok ámokfutását figyelve a Fidesz se nem keresztény, se nem demokrata. Nem tudom honnan vette ezt Semjén Zsolt.

A lihegve csaholó farkasfalkaként viselkedő elszámoltatási kényszerben szenvedő pártkatonák a keresztényi megbocsájtás legkisebb jelét sem mutatják. Vérre vágynak és megkapják. Visszamenőleg öt évvel. Nem tovább, mert akkor még a farkasok uralkodtak és még kiderülne egy-két dolog.

Demokráciáról meg nem sokat beszélhetünk, amikor az ellenvéleményt megfogalmazóknak egy tollvonással befogják a száját. Ugye? Mélyen tisztelt Alkotmánybíróság!

A sok-sok Lex-ről nem is beszélve. Régebben a benyújtóról nevezték el a Lex-eket, ma már arról az egy személyről, aki miatt akár az Alkotmányt is módosítják. A Lex-ek meg csak gyűlnek. A nép nevében!

süti beállítások módosítása