Tudom, mi az a KDNP! Egy nemrég megjelent bejegyzés szerint "Amikor a farka csóválja a kormányt".

Nagy-Románia ünnep alkalmából megszólaltak. Nem azt kifogásolják amit a Jobbik állít, hogy ez felér egy hazaárulással. Olyan Al Caponésan, a hajánál fogva kirángatott indoklással az a bajuk, hogy a Nemzeti Színházat nem rendeltetésszerű használatra adta ki az igazgató.

Mondtak is valamit, meg nem is. Természetesen nem a várt személy, mármint Semjén Zsolt szólalt meg az ügyben, hanem Pálffy István, aki Szijjártóval egy szinten csak a magyar hang. Ennyire komolyan foglalkoznak az üggyel.

Nemzeti ügyek kormánya! Ne már! Viktor most nem tud hazaüzenni Brüsszelből, ahogy szokott? Össze kéne kapni magukat, hogy hitelesek legyenek.

A MÁÉRT-re nem hívjuk meg a HÍD-MOST-ot, mert nem tiszta magyar párt, de a románok a mi Nemzeti Színházunkban ünneplik a magyarlakta területek bekebelezését.

A másik. Alföldi Róbert nyilatkozata szószerint:

"A Budapesti Román Kulturális Intézet megkeresésekor - miszerint a román nemzeti ünnep alkalmából szeretné bérbe venni a Nemzeti Színház nagytermét - úgy ítéltem meg, hogy a rendezvény elősegítheti azt, hogy a két ország, Magyarország és Románia, a viharos történelmi események ellenére a kultúra és a művészet segítségével is közeledjen egymáshoz"

A román nemzeti ünnep milyen kultúrális esemény?

süti beállítások módosítása