Tarlós István visszavonta a civil társadalmat erősen korlátozó T/1492 számú törvénymódosító javaslatát. Biztos nem jószántából tette, felhívhatták, hogy "Pistikém! Vond vissza, mert nagy a köhögés. Majd valami salátába átnyomjuk, aztán ennyi!" Közben a CÖF (Civil Összefogás Fórum) és a KÉSZ (Keresztény Értelmiségiek Szövetsége), mint a magyarországi civil társadalom szószólója konferenciát tartott. Biztosan mindenki ismeri legalább a CÖF nevét, hiszen 1700, igen ezerhétszáz civil szervezet és magánszamély alkotja. Mégsem?

2009. április 5.? Gigatüntetés? Ez sem!?

Na mindegy!

A konferencián résztvevő kormányközeli előadók biztosították a jelenlévőket, hogy a döntésekbe igenis beleszólhatnak a civilek. Na nem olyan hirtelen, nehogy összezavarjanak valamit. 2011 elején a kormányzat először is rendbe szedi a civil szférát, mert most nagy az összevisszaság ezen a téren. Nem mindenkinek egyirányban áll a mosolygó arca, és ez tűrhetetlen. Törvényt kell erről alkotni kérem szépen, és majd ha olyan rend lesz a civil szférában, ami megfelel a mai kor elvárásainak, majd akkor. De nem is akkor, hanem mlég egy kicsit később. Majd 2012-ben esetleg beleszólhatnak. Addig viszont marad a kézi vezérlés, bocsánat önálló képviselői indítvány. Abba nincs belepofázás.

Sok feladatot kell addig is elvégezni. Először is létre kell hozni egy ügyintézést segítő adatbázist. Remélem senkinek nem a Kubatov-lista jutott erről eszébe. Mégis? Akkor nem csak én vagyok paranoiás.

Aztán el kell indítani egy elitképzési programot. Fel kell nevelni egy keresztény és nemzeti érzelmű értelmiséget. Bizony fontos feladat ez, mert most nincs. Ha van, akkor viszont mélyen hallgat. Vagy nem hallgat, csak akkor, ha megszólal rögtön le bolsilibsizik. Pedig biztosan nem egy irányba áll mindenkinek az arca. Szóval nevelni kell egy jobboldali ÉRTELMISÉGET, akik bejuthatnak a jobb szalonokba is, és nem súgnak össze a hátuk mögött.

Lesz itt szép civil jövő, csak győzzük kivárni.

süti beállítások módosítása