Időzítés

Címkék: vélemény politika közélet

2010.11.04. 19:47

Semjén Zsolt a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a nemzeti gyásznapra időzítette a nemzet felemelkedését célzó bejelentését. 2010. november 4-n megkezdődött Trianon közjogi felülvizsgálata. Semjén szerint:

"Megkezdődött a magyar nemzet közjogi egyesítése."

A nemzettestvérek hazatérhetnek. Most már minden szélsőjobboldali felhang nélkül használható a kifejezés, hiszen Orbán Viktor "tisztára mosta".

Kiderült, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban ingyen dolgoznak. A www.allampolgarsag.gov.hu oldalt a minisztérium munkatársai fejlesztették, így az adófizetőknek egy fillérjébe sem került. Ennyit áldoztak a munkatársak a nemzet oltárán.

A honlap és a tájékoztató szerint egyszerűen és gyorsan juthatnak állampolgársághoz a külhonba szakadt hazánkfiai. Nem árt ha sietnek, mert ugyanolyan jogokat élveznek, mint a hazai állampolgárok. Nem csak Semjén Zsolt jelentette ki, hogy:

nem létezik kétféle magyar állampolgárság, mindenki ugyanolyan polgára a nemzetnek.

A honlap tájékoztatása szerint egyenlőre a jogok és kötelezettségek nagy része csak a magyarországi lakhellyel rendelkezőkre vonatkozik, de a fenti idézet szándéka szerint ez hamarosan változni fog.

Az állampolgárok száma jövőre ismét elkerülheti a bűvös tízmilliót. Úgy gyarapszunk, hogy nem gyarapszunk.

süti beállítások módosítása