Mostanában egyre több kommentben megkapom, hogy bérrettegő vagyok. Sok más blogger is megkapja, akiket olvasok. Olyan blogok is, akik köztudottan ekézték az előző ciklus vezetőit is. Meg lehet nézni az archívumokat. Nincs letiltva.

AZ elvakult Orbán-fanok mindenféle kritikát az előző rendszer híveinek tudnak be. Nem veszik észre, hogy a hülyeséget szeretnénk pellengérre állítani. És hülyeségből mostanában minden a négyzeten van. Minden erőből történik a demokrácia alapszabályainak minimális betartása, és néha túllépése mellett. Az ellenzékben, amikor egyébként a Parlamentben nem csináltak semmit, csak ki be vonulgattak, még minden lépést a demokráciának rendeltek alá. Ezek az idők hamar elmúltak. Ma már az a demokratukus, amiről Orbán Viktor azt mondja, hogy az. Egyszemélyes Parlament és Alkotmánybíróság egyben. A háttérzenészek meg boldogan alájátszanak. Még egy apró kontrás sincs, nehogy disszonancia keletkezzen.

Nem vagyok/vagyunk bérrettegők, csak a saját kis megharcolt értékeinket féltjük. Élhettünk az egypártrendszerben is, és tudjuk, hogy milyen. A rendszerváltozás utáni időszakban pedig mi vittük a hátunkon ezt az országot, tehát nekünk köszönhető, hogy egyáltalán eddig eljutottunk. Ezt a nehezem megküzdött kis életünkekt féltjük attól, hogy újra elvehetik. Egy tollvonással. Negypapaáink sokat meséltek erről, és akik élnek, meglehetős deja vu érzésekkel mesélnek azokról az időkről.

Érdemes elolvasni a magyarinfo mai bejegyzését. Orbán Viktor idézetek vannak benne. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok, attól függően merről fújt a szél.

Hát ezért rettegünk. Ingyen!

süti beállítások módosítása