Ébredés

Címkék: vélemény politika közélet gyurcsány

2010.10.29. 17:37

Gyurcsány Ferencből kihozta az állatot demokratát a Fidesz. Még attól sem riadt vissza, hogy megszólítsa az ősi mumust, Sólyom Lászlót. Felveti az előző köztársasági elnök felelőségét, hogy a mostani kormány két lábbal tiporja a demokráciát. Érdekes okfejtés. Sólyom Lászlónak is csak egy szavazata volt tavasszal, így nem hiszem, hogy Ő juttatta a Parlamentbe a Fidesz-KDNP párost.

Ha Gyurcsány Ferenc a fürdőben belenézne a tükörbe, és felolvasná magának a kérdést:- Kedves Ferenc! Te megtettél mindent a mostani helyzet elkerülése érdekében? Biztos megrepedne még a tükör is.

Kedves Ferenc! Nem Sólyom László, hanem a Te felelőséged, hogy a mostani helyzet idáig fajult. 2004 környékén kellett volna gondolkzni a hogyan továbbról, mikor átvetted a kormánypálcát. Nem kellene a szart kenni minden felé, hanem odaállni a tükör elé, köpni egy nagyot, és nézni.

Nem Sólyom Lászlónak kellene most megszólalnia, hanem Schmitt Pálnak. Neki kellene írni! Neki mi a véleménye a kérdésről? Mikor akar színt vallani? Ő még tehetne valamit, de Sólyom szava csak pusztába kiáltott szó.

süti beállítások módosítása