A szakállas vicc jut eszembe:

Micsoda világot élünk! A legjobb golfozó fekete, a legjobb rapper fehér és a németek nem akarnak háborúzni.

Hát kábé ez jött le a mai Demokratikus Koalíció ülésének közvetítéséből. Nem is tudom eldönteni, hol élünk? Milyen demokráciáról beszélnek a pártok és a politikusok. A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata szerint:

A XXI. század elsô évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét.

Tehát eddig gyakorlatilag diktatúrában éltünk. Mondta a Fidesz.

Ma kiderült, hogy most is diktatúrában élünk. "Narancsszinű bolsevizmusról" beszélnek, és az echte komenisták megtértek. Istenhez fohászkodnak, hogy sikeresek legyenek. Azok a komenisták, akik tűzzel-vassal irtották a vallást, és a hozzá kapcsolódó szervezeteket. A "simaképű" Molnár Csaba egyenesen az Úr áldását kérte ehhez a harchoz. Érdekes paradoxon, hogy az Alkotmányban Isten nevének említésétől kirázza a hideg ezeket a politkusokat.

Molnás Csaba egyébként felvette a versenyt Bessenyő IV Istvánnal, azaz Bessenyő Igazam Van Istvánnal. Nem tudom, hogy idefelé hányszor volt igaza, de itt egyszer biztos:

Bárki bármit mond, nekünk van igazunk.

Aztán megint itt van a szex, meg a szipu, pedig tudhatnák, hogy jóra nem vezet. 

....arról értekezett, hogyan is lehetne elérni, hogy a párt olyan szexi, azaz szívdöglesztő legyen, mint egyszer régen, 2005 környékén Debrecenben, amikor 10 ezer ember bulizott önfeledten

Gyurcsány Ferenc beindult. Mi meg nem tudjuk, hogy egyik diktatúrából a másikba hol volt az átmenet. Elkelne egy kis segítség.

süti beállítások módosítása