A nyári franciaországi "sajnálatos események" miatt még volt egy-két hűűűűű, meg hááááá. Igaz a spanyolok üdvözölték a kelet-európai romák hazatoloncolását és az olaszok sem tiltakoztak, hiszen náluk is problémát okoz a rengeteg román bevándorló által elkövetett bűn. Most viszont Angela Merkel jelentette ki, hogy a multikultúrális Németország rózsaszin lufija gyakorlatilag kipukkadt.

Vona Gábor örülhet, hiszen nem csak Magyarország 90 %-a Jobbikos, csak még nem tud róla, hanem kezd Európa is az lenni.

Európa rohamosan öregszik és marhára nem szeret dolgozni. A kulimunka elvégzésére szüksége van bevándorlókra. Modernkori rabszolgaként. Lehet vitatkozni, de a rárakódó rokonokra és a családra már nincs szüksége. Ők a szociális hálót gyengítik. A bevándorlók viszont elvárják, hogy ne egydül kelljen megállni a helyüket a messziföldön, hanem a család ott legyen velük. Hozzák a kultúrájukat és nem akarnak beilleszkedni. Ha szükség van a munkámra fogadj el olyannak, amilyen vagyok. Ezt hangoztatják Európa szerte.

A befogadó országok kertvárosi polgárai viszont egyre kevésbé tűrik a munkerőre rakódó szociális ellátottak számának növekedését, és a hozzájuk csapódó erőszakos bűnözők megjelenését.

Új utakat kell keresniük, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, de a jelenlegi helyzet tarthatatlan. Erősödik a rasszizmus, a bevándorlói bűnözésre erőszakosan reagálnak a földalatti náci szervezetek, a középosztály nyomására az állam is jobbra tolódik.

Nehéz lesz megoldást találni. Ráadásul Merkel hétvégi mondatai a szélsőjobboldali szócsöveken keresztül nagyobb hangerővel és egy kicsit módosított tartalommal még olyan emberekből is kohozza a "Jobbikost", akik eddig nem voltak vevők az ilyen megnyilvánulásokra.

süti beállítások módosítása