Beszűkülő tér

Címkék: vélemény politika közélet fidesz

2010.10.04. 13:24

Nincs tovább!

Nincs hova fölfelé:

"Ma Magyarország elérte a legnagyobb sikert, ma képes volt egységesen kifejezni, azt, hogy mit akart" - értékelte a 2010-es önkormányzati választásokat Orbán Viktor.

(fidesz.hu)

A Fidesz sikerét úgy értékeli a Miniszterelnök, hogy Magyarország=Fidesz. A legnagyobb probléma ezzel, hogy nincs tovább. Most valószinű Európa következik, mert a sikert ebben az országban már nem lehet fokozni. Felértünk, Orbán Viktor szerint, a csúcsra. Legalábbis Ő. Szét tud nézni a birodalmán, de a megnyilatkozások szerint felhők feletti magasságokba emelkedett. Ott süt a Nap, de a fénye visszatükröződik a lent lévő ködről. Ez persze gyönyörű látvány, hiszen a jótékony felhőzet eltakarja a mélyben felhalmozódott mocskot. Reméljük a serpák felviszik a hírt, vagy valami szélroham elfújja a ködöt, különben itt lenn nem lesz sokkal jobb.

Most következne a munka, vagy a sikereken felbuzdulva a terjeszkedés. A Kárpát medence is megvan már, mert a kettős állampolgárságról szóló törvény erről szól, csak hallgat róla mindenki, nehogy kijöjjön a Jobbikos belőlük. Nincs semmi revizionista hajlam bennük, mert többre vágynak. Kelet felén nem érdemes tágítani a teret, mert arra már sokan rámentek. Amúgy is kelet felől az elmúlt ezer évben nem sok jó jött.

Ezek szerint csak nyugat felé terjeszkedhetünk, vagy legalább egy kis szelepet kéne nyitni, hogy a siker okozta rettenetes nyomást valamerre el tudjuk vezetni.

Nagy feladat ez, kedves barátaim.

süti beállítások módosítása