El van tévedve

Címkék: vélemény politika közélet mszp

2010.09.30. 20:06

Horváth Csaba az Mszp főpolgármester jelöltje teljesen eltévedt a nagy kampányrengetegben. Olyan szereptévesztésbe keveredett, hogy ki sem talál belőle már harmadikáig.

Ma az RTL híradóban (tudom, hogy nem mérvadó, de ezt dobta a gép mára) ő mondhatta el kampánybeszédét. Olyanokat mondott, hogy fontos dolog a BKV megmentése, de még fontosabb a devizahitelesek megmentése. Ha ő lesz megválasztva, akkor tisztán a főváros pénzéből alapot hoz létre.

Rögtön lehidaltam. Többek között azért, mert vidéken élek. Van devizahitelem. Hogyan fog engem Horváth Csaba megmenteni? Nem mintha elvárnám, mert tudom, hogy csak magamra számíthatok. Ha valaki meg akarna menteni, hosszú távon csak a rövidebbet húznám. Vagy csak a budapesti devizahiteleseket mentené meg? Mi meg vidéken, a "mucsaiak" gebedjünk meg?

Az alapot miből hozná létre? Az egész főváros segge kilóg a gatyából. A fővárosi önkormányzat összes cége olyan szegény, hogy a templom egere szégyenében adakozna.

Ilyen marhaságokkal próbálja megetetni az embereket? Nem a parlamenti választások kampánya van! Helló! Amiről a rövid két percben beszélt, azt tavasszal kellett volna. Mostmár hozzám ne szóljon, csak a fővárosiakhoz. Gondolom azok, meg attól dobják le a gépszíjat, hogy az ő nehezen összekuporgatott pénzükön akarja az egész országot megmenteni.

Nem ellensúly politika ez, hanem baromság.

süti beállítások módosítása