A tavasz "fülke-forradalom" után nem igazán értettem mire ez a nagy kapkodás Alkotmány ügyben. Miért kell ripsz-ropsz új alaptörvényt alkotni?

Még a zemberek embere is a törvények törvényéről beszélt a beiktatásakor. Kötcsén még a Miniszterelnök Úr is megemlítette, hogy a tavasszal muszáj megszavazni.

Először arra gondoltam, hogy a költségvetési miatti elkeseredettségükben kilépő, megszökő, hitehagyó kormánypárti képviselők olyan szinten erodálják a 2/3-ot, hogy nem lesz meg a többségi akarat. Ez nem lehetséges, mert gondolom Orbán Viktor az első ilyen jellegű kísérletnél olyan példát statuál, hogy a többiek fülüket-farkukat behúzva visszaállnak a sorba. Még tizedelnie sem kell a vezénylő tábornoknak.

A kapkodás oka az, hogy Boross Péter ex-miniszterelnök úr akkora baromságokkal hozakodik elő, ami már feltételezi az agylágyulás kezdeti stádiumát. Teljesen még nem hülyült meg, mert még ismételni tudja önmagát. A veszélyt az jelenti, hogy minél többször teszi, egyesek annál jobban magukévá teszik a hülyeséget. Ahogy abaromság száll a szélben fertőz, mint az influenza. Nem a királyság visszaállítására gondolok elsősorban, bár az is megérne egy misét, hanem a gyermektelenségi adóra. Már az első adandó alkalommal is felháborodtam, és értetlenségemet fejeztem ki, már az alapfelvetés ellen is. Arról már ne is beszéljünk, hogy a megvalósitás során már térdig gázolnánk a gyermektelenek személyiségi jogaiban és a lelki világukban.

Gyorsan tető alá kell dobni az Új Alkotmányt, mielőtt az apróbetűs részbe esetleg bekerülnek Boross Péter Úr agyszüleményei.

Semjén Zsolt, akit sokan Orbán Viktor palotapincsijének tartanak, ma elsőként, és nagyon határozottan tiltakozott a felvetés ellen. Reméljük hangja felér a Vezérhez és meghallgatásra talál.

süti beállítások módosítása