Orbán Viktor ma délután 3 órakkor a budapesti Szent Imre Gimnáziumban a A Professzorok Batthyány Körének felkérésére értékelte a Kormány elmúlt 100 napját.

Nem nagyon tudott elszakadni a kötcsei beszédtől, mert az utópiákra volt építve a mai is.

Nézzünk néhény utópiát a beszédből, mindenféle kommentár nélkül:

„Orbán Viktor szerint ez az első kormány - amelynek programja megegyezik a választási programmal, vagyis a mostani kormány egy valóságos programra kapott felhatalmazást.”

(Napi Gazdaság)

 

„rég nem látott egységben hoztak kritikus döntést a magyarok, akik széles körben félrelökték a bukott hazugságokat, hogy utat adjanak a Fidesz által elindított nemzeti együttműködés rendszerének.”

(stop.hu)

 

"Ez a kormány azt teszi, amit az emberekkel a választások előtt megbeszélt" - állította Orbán

(stop.hu)

 

"Kétharmados forradalmunk tabukat döntött le: a politikai osztály érinthetetlenségét felszámolva felére csökkentettük a politikusok számát. Korlátoztuk az állami vezetők fizetését és végkielégítését.”

(stop.hu)

 

"Létrejött a szövetség a szűk körű jómódúak, a széles középosztály és a szegényebb milliók között" - állította a miniszterelnök.

(stop.hu)

 

"Olyan száz nap volt ez, amely megváltoztatta Magyarországot. A folytatáshoz van akarat és képesség"

(stop.hu)

 

„világos, hogy új gazdasági, társadalmi és politikai erőterek alakulnak ki a világban, ehhez pedig hazánknak sikerül talán a leghamarabb alkalmazkodni”

(gondola.hu)

 

süti beállítások módosítása