Emlékeznek a hölgyre, aki a kis képen látható. Sajnos jobbat nem találtam róla a neten (volt még három, de egyik sem olyan körülmények között ábrázolta, ami ne lenne sértő, vagy inkább visszás.)

Még nem segítek, csak annyit, hogy egy híres politikus felesége. A harmadik.

A hölgy most úgy döntött, hogy férje nyomdokaiba lép. Persze nem olyan nagy léptében, de elindul azon az úton, ami férjét az emberek szemében halhatatlanná tette. Ezt minden oldal, bal és jobb egyaránt elismerte.

A hölgy Toller Tünde. Igen-igen. Az a Toller Tünde.

Férje 2006-ban bekövetkezett balesete után teljes energiáját arra áldozta, hogy utolsó napjait valamilyen módon elviselhetővé tegye. Soha nem tudhatta melyik az utolsó nap. Bármelyik lehetett volna. Az utolsó nap, azután 2010. május 10-n eljött.

Az egész bejegyzés annak az apropóján született, hogy Toller Tünde egyéni képviselőjelöltként indul a 2010. évi önkormányzati választásokon. Kicsiben kezdi. A mai napon került fel az Országos Választási Iroda honlapjára, hogy Nyugotszenterzsébeten indul függetlenként.

Nyugotszenterzsébet Magyarországon van, mielőtt bárki azt hinné, hogy kamu. Egy Szigetvár melletti kistelepülés Baranya megyében. Igazi zsákfalu, ahol 243 ember él. Nagy-nagy munkanélküliségi rátával a szegénységi küszöb alatt. Vetekszik bármelyik borsodi kistelepüléssel, csak mediterrán a klíma.

Toler Tünde elindította politikusi karrierjét.

süti beállítások módosítása