A Jobbik előrántotta a nyulat a kalapól. Ismét.

Egyszer már bejött. Azokban a térségekben, ahol a cigány lakosság létszáma viszonylag magas, és a munkanélküliség által generált szegénység az egekig ér a Jobbik ismét előrántja a "cigány-kérdést".

Mostmár radikális megoldást is kínálnak. Farkast a báránybőrbe bújtatva. Az egész nem "cigány.kérdésként" indul, de vége már az.

Először a bűnözés visszaszorításának azt a módját adják elő, amit a Dél-Afrikai gyarmatokon az angolok előbb kitaláltak, mint a németek. A németek csak magasabb szintre emelték. A bűnöző és a társadalomba beilleszkedni képtelen embereket egy kettős kordonnal védett, zárt területre telepítenék. Állítólag innen lenne kiút. Az elődeiknél is volt, az angoloknál lefelé, hullazsákban, a németeknél felfelé a kéményen.

Közben kiderült, hogy speciálisan Miskolcon kezdenék, és hát a cigány "bünözökkel" és renitens elemekkel. Mivel a kikerülés egyik feltétele a gyerekek iskoláztatása, gondolom családostól deportálnák őket. Humánus megoldás, nem lennének külön táborba zárva. A gyerekek meg ugye eleve bűnösök. Rossz helyre születtek és ennyi.

Tíz óra után kijárási tilalom, mint Közép-Amerikában a polgárháborúk idején. Meg statárium. Nem így fogalmaztak, de gyakorlatilag erről beszéltek.

Nem vagyok liberális, nem vagyok cigány. Ember vagyok, és felfordul a gyomrom az ilyen marhaságoktól.

És még van pofája azt mondani, hogy a magyar családok 90%-ánál ilyenekről folyik a diskura a vasárnapi ebédnél.

Apuka! NOOOOOOOOOOOOOORMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLIS??????????????!!!!!!!!!

süti beállítások módosítása