Lazítás?

Címkék: vélemény politika közélet

2010.08.11. 09:30

A politikai uborkaszezon felturbózása képpen a háromhetenkénti ülésezés tartja lázban a hőségtől aléló honanyákat és honatyákat. Kövér László újdonsült házelnök nem akarja feltalálni a melegvizet, mert azt már feltalálták az első Orbán-kormány idején, de fel akrta melegíteni a dolgot.

Érdekessége a dolognak, hogy most mindenféle érdekek ütköznek még a Fidesz frakción belül is. Lázár János is mintha puhulna:

„A Fidesz-frakció kész tárgyalni a parlamenti ülésezési rend észszerűsítéséről. Lázár János frakcióvezető ugyanakkor ahhoz ragaszkodik, hogy az ellenzéki pártok minden héten gyakorolhassák jogaikat a parlamentben”

Az eddigi "Tessék tudomásulvenni végre, hogy 2/3-dunk van!"-hoz képest Ő ragaszkodik az ellenzék jogaihoz. Beájulok.

A másik érdekes mondat maga Kövér László érve:

A rohanás a munka rovására megy.

A választások utáni 56 nap szamurájkardos rendvágása után talán pihenésre vágynak? A heti ülésezési rend mellett is volt olyan, hogy hajnali 3 óra 15 perckor zárták az ülésnapot. Mi lesz akkor, ha csak három hetente ülnek össze. Non-stop lesz azon a héten a Parlament, mit a Tesco? Reméljük az eddigi Tesco-gazdaságos törvények, mert a minőségük sajnos erősen konvergál ebbe az irányba, javulni fognak. Bizony a rohanás a munka rovására megy!

süti beállítások módosítása