Top Secret!

Címkék: vélemény politika közélet

2010.08.09. 14:12

A nyolcvanas évek vasfüggönyön átcsempészett hangalámondásos videovilágát idézi meg bennem egy ma történt eset.

Nem is ma történt, hanem két hónapja folyamatban van, csak a napokban zárult és ma került napvilágra.

Meg akarták semmisíteni Gyurcsány Ferenc fotóit. Mégsem tették. A technikai fejlődést követve, a digitális adathordozókról archiváták a képeket egy szerverfarmra, mert ott biztosan megmarad. Az adathordozókat (CD, DVD) az adatkezelési szabályoknak megfelelően az archiválás után leadták megsemmisítésre.

Nem lettek megsemmisítve. Valaki viszont figyelt, mert elkezdték keresni ezeket a "szupertitkos" dokumentumokat. A parlament alagsorában. Két hónapig tartott. Micsoda rend lehet ott!? Két hónapig kell keresni egy kartotékolt dokumentumot, ami ráadásul nem is kicsi. 178 adathordozó már dekára se kicsi.

Az adathordozókon olyan képek találhatók, melyeket nem is tudom hogy sikerült feltenni a netre. Olyan szupertitkos események láthatók rajta, mint a kis képen, ahol Gyurcsány Ferenc csocsózásnak álcázott taktikai megbeszélést tart, láthatóan fiatal és jól képzett ügynökökkel. A bábuk két színnel való jelölése már eleve gyanut keltő. A pirosak gondolom az Mszp-t jelképezik. Gyurcsány a megtévesztés mestere, mert nem a pirosakkal van, hanem az ellenség szemszögéből adja ki utasításait. Micsoda taktikai megfontolás.

A hír remélem akkorát fog szólni, amekkora jelentősége van. Én is csak azért szenteltem neki egy posztot, hogy lássuk, az uborkaszezonra micsoda híreket tartogatnak nekünk, hogy fenntartsák az ellenségképet az őszi választásokig.

süti beállítások módosítása