Az Mszp "meleg" tagozata, testőröstől, tokkal-vonóval úgy gondolta, hogy kipróbálja a tömegközlekedést. Még utoljára a Demszky-érában. Az egész utazás egy jó kis blicceléssé alakult. A Mandiner-tv, mint helyi hírforrás nem ment el a probléma mellett és az országos médiumok elé tárta az eredetileg saját célra készült felvételt. A reakciókból sok minden kiderült.

Először is az Mszp nem változik. Megpróbálja megúszni, de mikor lebuknak, rögtön más a hibás. A hibázás utáni megoldások viszont elárulnak egy-egy stílust.

Gyurcsány Ferenc legalább eredeti módon a legjobb megoldást választotta. Hibáztam, rákenem a testőrre, de legalább van annyi vér a pucámban, hogy fizetek, mint a katonatiszt. A más pórokra kirótt büntetés mértékét kifizette saját magára és a feleségére is.

Vadai Ágnes ex-államtitkár viszont a sunyi, lapos, sötétben bújkáló módszert választotta. Mikor rájött, vagyis felhívták, hogy "Benne leszel a TV-ben!!!", eltépett egy jegyet! Ennyi! Csak azt nem tudom, hogy honnan vette, mikor életében nem utazott tömegközlekedésen? Felhívta a kedves mamát, hogy ugyan adjon már egy nyugdíjas vonalat, az emberek száját befogni az is elég.

Mindkettő tipikus Mszp stílus.

Bánom, hogy a híradások nem emlékeznek meg a símabőrű, kockafejű Molnár Csaba reakciójáról, de valahol a kettő között lehet.

Gondolom a felvételen látható ellenőr már nem a BKV alkalmazottja.

Vagy vannak az egyenlőbbnél egyenlőbbek?

süti beállítások módosítása