Boross Péter ex-miniszterelnök, ex MDF előállt a baromsággal. Mivel az alkotmány előkészítő bizottság tagja, komolyan veszik minden szavát, és el fognak rajta csámcsogni egy ideig. Az ilyen hülyeségekkel pedig az a baj, hogy egymást generálják. Nem mondja senki ám, hogy húzzál el a hülyeségeddel, hanem felkapják, mint ősszel a levelet a szél. Jól megforgatják, és még több ökörséget ráakasztva leteszi a Parlament asztalára. A jelenlegi gyakorlat szerint meg is fogják szavazni, mert nem tudják sokszor azt sem, hogy mire kell nyomni a gombot.

Nagyon okos ex-miniszterelnökünk azt találta nyilatkozni, hogy

"a gyermeket nevelőknek nyújtott adókedvezményből eredő költségvetési hiányt ellensúlyoztatni kellene a gyermeket nem nevelők gyermeknevelési hozzájárulásával"

Ki számít gyereket nem nevelőnek?

A 18. életévét betöltött, ivarérett nő és férfi?

Nem kell tovább iskolába járni, csak sokasodjatok! Vagy az egyetem/főiskola mellett gondolta a tisztelt úr? Mert úgy baromi nehéz ám nevelni is a gyereket. Vagy úgy gondolta, mint Angliában? Csinálnak a fiatalok egy rakás gyereket, és ha nem bírnak vele, akkor hívnak gyereknevelési tanácsadót? Ha meg nem csinálnak egy rakás gyereket, akkor fizetnek, mint a katonatiszt? Lesz diákhitel arra is, hogy kiváltsák a gyereknevelést a tanulmányi időszakban?

És össze kell házasodni hozzá? Vagy lányfejjel kell szülni, és az dicsőség lesz, mint a Ratkó-korszakban? Ezt hogyan egyezteti össze Tisztelt Boross Úr a mostani keresztény irányba való konvergálással? Megbeszélte ezt Semjén Zsolttal?

És, ha beteg vagyok és nem lehet gyerekem, akkor fizetek, mint a szocializmusban a katonaság helyett?

Nem fog etnikai alapon zavargás kitörni, hogy ismét a fehér kisebbséggel fizettetik meg a másik náció féktelen szaporodását?

Ez ösztönözni fogja a mai "középosztályt" a gyerekvállalásra, mikor a meglévőket is egyre nehezebben nevelik fel a folyamatos életkörülmény rosszabbodás miatt? Annyi az elvonás, hogy a "közép" réteg lassan eltűnik. Nem napi 8 órából, már 12-16-ból sem lehet lassan normálisan megélni!

Jó lenne, ha az ilyen és hasonló ötletek előtt az előterjesztő kimenne egy kicsit az utcára. Nem csak leengedni kell az Audi ablakát. Ki kell szállni és sétálni. Akár Budapesten is. Kicsit Angyalföldön, Csepelen, Káposztásmegyeren. Alkonyatkor.

Utána lehet ötletelni. Az félelem jó tanácsadó szokott lenni.

süti beállítások módosítása