Annyira gusztustalan

Címkék: vélemény politika közélet

2010.06.24. 20:07

mint egy brazil szappanopera.

A símulékonyságáról híres Schmitt Pál ma csontig benyalt az őt jelölő pártnak. Nem elég, hogy lefikázta az előző rendszert, mármint, hogy Sólyom László nem nagyon egyeztetett egy-egy jelölés alkalmával. És? Nem írja elő semmilyen jogszabály, hogy kell.

Hát majd Schmitt fog. Ennek aztán az lesz az értelme, hogy amit az anyapárt akar, az lesz. Palika meg egy báb lesz. Orbán Viktor fogja majd a madzagokat és csak rángatja és rángatja. Néha átadja Semlyénnek, hogy rángassa ő is egy kicsit.

Kijelentette azt is, hogy nem lesz a törvényalkotás gátja. Előre feltette a kezét. A Fidesz frakció a 2/3-al simán megválasztja, aztán mindenki elhúzhat a zivatarosba.

Mi nem hisszük, hogy erre kaptak felhatalmazást, de sajnos ők igen. És teljes magabiztossággal állítják, mivel a "közvélemény" kutatók töretlen népszerűségről adnak adatokat. Nem hiszem, hogy ennyire vakok az emberek, de ha igen, akkor megérdemlik a sorsukat. Észre kéne venni, hogy a nagy felhatalmazásra való hivatkozással egyre szarabb nekünk. A helyzet egyáltalán nem javul. Sőt!

 

PS: Lehet lepesszimistázni, de sajnos ez van!

süti beállítások módosítása