lehet?

Oké! 2/3. De nem azért, hogy ezt tegyék?

Orbán Viktor elment Európába. Egy napra. A beosztottjainak elfelejtette kiadni az ukázt, hogy gombokhoz nem nyúlni, állatokat megetetni. Amíg távol járt, addig Kósa Lajos olyat talált mondani, amitől kitört a forradalom.

Nem az a forradalom, amit Orbán úr vízionál, hogyaszongya forradalom van a mi utcánkba, szavazgat a cigányvajda lánya. Komolyra fordítva a szót, ez az igazi forradalom. A forradalom ugyanis megpróbálja az előző rendszert megdönteni, és annak minden vívmányát lerombolni.

Na! A rombolás az sikerült. Ha eddig a gazdaság nem szarta volna össze magát, akkor ma június 4-én megtette. A Trianoni békediktátum 90 éves évfordulójára időzítettek egy második, nevezhetjük kis-Trianonnak, sokkot. Csak ezt nem ők fogják érezni, hanem mi, akik a hiteleinket eddig is fogcsikorgatva fizettük.

A piac visítva regált.

A hab a tortán, hogy ma Szijjártó Péternek úgy sikerült beleszarni a ventillátorba, hogy még előre is szaladt, és az ő arcába is fröccsent, nem csak a miénkbe. Egyik mondatával üti a másikat.

A magyar kormány készen áll arra, hogy elkerülje azt az utat, amelyen Görögország járt, vagyis a valóság megismerése után nem a tétovázás fog következni, hanem egy akciótervnek a bejelentése - közölte.

Nincs tétovázás! Eksön van.

Vagy mégsincs?

Arra a kérdésre, hogy az akcióterv már készen van-e, közölte: ahhoz, hogy az intézkedéseket meg lehessen hozni, ismerni kell az alapadatokat.

A magas politika a miénkkel veri a csalánt erősen.

Itt a forradalom, porig ég minden hétfő reggelre. Egy új, füstölgő romokból álló és vízzel borított országra ébredhetünk hétfő reggelre, mert két dillettáns nem tudja, hogy az alapadatok nélkül vagdalkozni botorság.

süti beállítások módosítása