EKF Pécs

Címkék: vélemény politika közélet pécs

2010.05.14. 21:16

Tudom, hogy ma mindenki azzal van elfoglalva, hogy Vona Gábor óvodás módjára viselkedett, ezért nem is akarok foglalkozni vele.

Inkább azzal foglalkoznék, hogy mindenki büszke arra, hogy egy évvel a normális határidő után végre elkészült a pécsi Széchenyi tér. Jól kellett volna sikerülnie, hiszen az egyetlen olyan tér Európában, amit egy éven belül kétszer építettek. A minőségről nem beszélnék, mert a jelenleg eljárás alá vont pécsi egyetemi kar dékánja nem vette volna át. Ő ugyanis úgy vette át az aulát, hogy letett egy huszast a folyosó elején és megcsúsztatta. Ahol megakadt onnan lehetet újra csinálni. Nem csoda, hogy sokba került, de hagyjuk a kalandozást, maradjunk a Széchenyi térnél, vagy ahogy a "tükék" nevezik Szecska.

A héten adták át, de a ma készített képek szerint elfelejtették kitakarítani. Nem igaz, hogy nincs annyi munkáskéz Pécsen, hogy normális európai kuktúrális fővároshoz méltóan minden éjjel kitakarítsák a teret. Legalább azt. Normális idegenforgalmi bevételre számító város ad az ilyesmire.

süti beállítások módosítása