Lazán hátradől a Fidesz (és a KDNP) a karosszékben, és csak nézi, nézi az ellenzéket.

Nincs sok dolguk velük, mert nem kell őket nyírni. Megteszik azt maguk is.

Óvodás módjára duzzog az LMP, hogy nem akar a Jobbik mellé ülni. A tojáshéj még a seggükön van, de már ugrálnak. Csak ez olyan óvodás. És legkisebbként a legnagyobb a szájuk. Bizottsági helyek kellenek nekik. Sok-sok. Abban van ugyanis a lóvé. Kell a pótlék. Lehet Más A Politika? Nem lehet. Hamar bebizonyították.

A legnagyobb ellenzéknek tartott Mszp meg kinyírja saját magát. Egymásnak ugrottak, mert mindenki hibás a csúfos vereségért. Csak Ők nem. Nem ám bizony.

Nem hibás GyF sem. Az utána következők miatt van minden. Igaz, hogy a Fidesznek a legjobb kampányarca GyF volt, mert lássuk be, nem sok mindent kellett csinálniuk a 2/3-ért. Elintézte ezt helyettük GyF, és persze az elmúlt 8 év.

Az Mszp vidéki szervezetei a fejesek lemondását követelik. Szerintük ők a nagy pofon okai. Akik már nem hisznek, és persze már korábban sem hittek annyira az egészben, azok megpróbálnak egy újabb platformot létrehozni, csak gyorsan le kellene válni a gazdatestről,  nehogy a vírusok is átmenjenek. Sziliék az önkormányzati választásokig még megerősödhetnek, csak gyorsan kellen távolodni az Mszptől. Azokat a baloldaliakat, akik inkább nem mentek el szavazni, csak ne kelljen a Fideszre, még fel lehet rázni az önkormányzati választásokig. Főleg, ha jól sáfárkodnak a Pintér Sándor féle elszólásokkal. Óvatosan kell lavírozni őszig a Fidesznek, nehogy pofára esés legyen az ősz végére.

süti beállítások módosítása