Kolompár Orbán köztörvényes bűnöző, és mellékesen a rövidesen hamvábaholt OCÖ vezetője sem vette észre, hogy már nem neki kellene fingani a passzátszelet. Az OCÖ programját ajánlja az elkövetkező kormánynak.

Egyik legfontosabb kérse, hogy a Fidesz ne csináljon rendőrállamot az országból. Ne csináljon szerintem se, csak.

Csak ne higgye azt Kolompár Orbán, hogy a tyúk és a krumpli ellopása attól aki termel, legális. Kurvára nem az. Aki ellopja, annak a kertjében meg a zsiráfok is elvesznek, mert nem hajlandó még lekaszálni se. Nem csak munka kellene ezeknek az embereknek, hanem akarat is, mert nem akarnak dolgozni. Ha akarnának, akkor legalább a saját portájukon rendet tartanának. Az nem pénzfüggő.

A másik barom szösszenet, hogy a felső- és a jelenleg nem igazás létező közép-osztálytól el kell venni a családi pótlékot és odaadni a szegényeknek. Magyarul, ismét egy bőrt lehúzni arról, aki dolgozik, és ismét megröptetni a sültgalambot annak, aki nem.

Nem azokkal van bajom, akik önhibájukon kívül szegénységbe keveredtek, és próbálnak kitörni, mert azokat igenis segíteni kell. Azokkal van bajom, akik miatt Vona Gábor kijelenthette, hogy Magyarország 2/3-a Jobbikos, csak még nem tud róla. Az icipici Jobbikos igenis ott van mindenkibe, mikor ilyen baromságokat nyilatkozik egy olyan köztörvényes bűnöző, aki lenyúlja azoknak a pénzét, akiken segíteni kellett volna, és még veri a mellét féltéglával.

Na az ilyen ne fogalmazzon meg ajánlásokat a leendő kormánynak. Bízzon benne, ahogy mi is tesszük, hogy tudja a megfelelő megoldást az, akire ez rá van bízva.

süti beállítások módosítása