Gyorsjelentés

Címkék: voks10

2010.04.25. 21:08

Csak a saját csapongásaim, mert a távkapcsolóval lapozgattam egy kicsit.

A pártok úgy gondolják, hogy mindenki csak egyvalakire kiváncsi, ezért úgy időzítik, hogy mindenki egyszerre nyilatkozzon.

A Fidesz örül a maga 2/3-k, a győzelem nagysástól függetlenül elég visszafogottan. Ők már tudják, hogy ebbe a 2/3-ba bele is lehet bukni, ha a T. Választópolgár nem látja azt a változást, amit elvár ettől a választástól. "Köszönjük," meg "Hurrá", de azért izzad a homlokunk, hogy mi lesz, ha nem lesz kolbászból az a kerítés.

Az Mszp-t nézve az tűnt fel, hogy Lendvai Ildikó majdnem elsírta magát, miközben bejelentette a nyilvánvalót. Mármint, hogy az eredmények ismeretében a vezetőség elhúz a sunyiba. Nem tette hozzá, hogy basszátok meg magatokat, mi belevittük a szarba a pártot, ti meg húzzátok ki, ahogy akarjátok. Nem csodálkoznék, ha eltünnének, mit Torgyán a ködben.

A Jobbik a sajtónak és az ötven prominensnek nyilatkozott. Megköszönte mindenkinek, hogy rájuk szavazott, mert ők szilárdan állnak, nem hajlanak a szélben. Fiatal még, nem tudja, hogy aki nem hajlik az törik. römmel jelentette be, hogy megkezdhetik a Parlamentben Magyarország megmentését. Még nem tudja, hogy ellenzékben ez nem egy egyszerű feladat. Széllel szemben edig csak befőttes üvegbe.

A Fidesz számára a legnagyobb pofont Molnár Oszkár jelenti. Igazából presztizsveszteség érte a Fideszt Edelényben. Kirúgták a polgármestert, visszalépett a javára a Jobbik, és hiába utazott le Orbár Viktor és Kövér Lászlóval ellentérben még adócsökkentést is igért, mégis Molnár Oszkár nyert. Ici-pici légy került a levesbe. Üzenet szinten leagalább.

süti beállítások módosítása