Ordibál a törpe

Címkék: vélemény politika közélet

2010.04.16. 20:38

Az MDF KIRÚGTA a választási szövetségeseit.

Elsősorban a másik politikai parizer bandát, a gyakorlatilag láthatatlan Szdsz-t. Az elnökség szerint a velük kötött választási szövetség nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Kérdezem én, mire számítottak? Ez az összefekvés az Mdf részéről nekrofíliának számít, hiszen a politikai kurvák feküdtek össze a politikai hullákkal. Már szaguk is volt, Ibinek és a Zsúrfiúnak mégis össze kellett bútorozni velük.

Természetesen nem az elmúlt évek szélkakas-politikája vezetett oda, hogy a T. Választópolgár azt sem hitte már el amit kérdeznek. Nem bizony.

Somogyi Zoltán és a Political Capital a problémák alapvető okozója. Ők határozták meg az Mdf elmúlt évekbeli kommunikációját. Meg kell, hogy mondjam, szerintem komoly szakemberek. Akik ebből a szarból, amit az Mdf vezetése és "politikusai" műveltek az elmúlt években egyáltalán kommunikációt tudtak csinálni, azok igenis értik a dolgukat. A mostani választási eredmények nem az ő kudacuk, hanem a választók dícsérete, hogy rájöttek ők is arra, hogy nem ér egyik sem egy fabatkát sem.

Parlamenten kívüliként pedig el fognak tűnni a sűlyesztőben, mint Dr Torgyán József, akit néha valamilyen ötödosztályú celebshowba néha meghívnak bohócnak, vagy Csurka István, akiről ritkán lehet hallani, vagy Thürmer Gyula, hogy a másik szélsőséget is megemlítsem.

Hiába próbálnak mostmár egy teljesen új Mdf-et létrehozni az "antalli-eszmék" vonalán. Annyira lejáratták ezt a nevet, hogy nem fog rájuk a kutya sem figyelni. Ráadásul ezekkel a nevekkel elég nehéz lesz elhelyezkedni a mai politikai palettán. A kurvákat csak dugásra használják, utána kiteszik a kocsiból és fel is út, le is út. Előbb kellett volna gondolkozni.

Bokros Lajos meg majd a brüsszeli tudósító megkérdezi.

süti beállítások módosítása