Beemelem az egész cikket. Először is, mert rövid, másodszor, mert lusták vagytok rápittyegni a linkre, aztán meg nem értitek a bejegyzést.

Vérfürdő lesz Hatvanban? 100 rendőrt vezényeltek ki...

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség több mint száz egyenruhása vonult vasárnap a Heves megyei Hatvanba. A fokozott rendőri jelenlét célja, hogy megakadályozzák két roma család összetűzését.

 

A rendőrök azonnal a helyszín biztosítására siettek, amint hírét vették a készülő összecsapásnak. Az akció ideje alatt fokozottan ellenőrzik a várost és a Hatvanba vezető utakat is – közölte Juhász István megyei rendőr-főkapitány az MTI-vel.

Juhász István nem erősítette meg, de nem is cáfolta az MTI értesülését, miszerint egy mátraverebélyi roma család tagjai indultak el Hatvanba, hogy leszámoljanak egy hatvani roma famíliával.

 

Kovács II István ex-kohómunkás, jelenlegi foglalkozását tekintve masszív alkoholista. 12 év kohószolgálat után, mely időszakban igaz, hogy kemény munkával, de normális körülmények között el tudta tartani takaros felelségét és két gyerekét, akik ebben az időszakban születtek. Lakás van, a törlesztőt tudták fizetni.

Aztán Kovács II Istvánnal közölték, hogy ennyi volt. Még próbálkozott egy darabig a munkkereséssel, de speciális képzésének, korának és a 12 év kohószolgálat alatt összeszedett betegségeinek köszönhetően senkinek sem kellett.

Férfiemberként nehezen emésztette meg, hogy nem csak a tárdsadalom számára lett felesleges, de mivel az anyagi dolgok sem úgy alakulnak, ahogy kellene a család is kezdett elfordulni tőle.

Menekülés az alkoholba.

Tipikus magyar történet.

A kocsmából hazajőve először még tűrt az asszony. Később néha szóvá tette, hogy "Nem jól van ez így, Pista!"

Pistánál meg elszakadt a cérna a nyolcadik feles és a beszólogatások után. El-eljárt a kohászkéz. Először csak napszemüveg hajnalban, aztán egyre durvább verések. Néha a gyerekek is kaptak.

Először a szomszéd szólt a rendőröknek, hogy igazán körülnézhetnének, mert hajnali kettőkor nem szokványos az ilyesféle ordítozás normáliséknál, de nem jött senki.

Később már a gyerekek is hívták a rendőrséget, de az ügyeletes, csak annyit kérdezett "Vér folyt-e?"

Amíg végzetes tragédia nem történik nem jön a rendőrség.

A Heves mmegyei rendőrség csak hírt kapott az esetleges veszekedésről, máris kirendelt több mint száz rendőrt.

A helyett, hogy megvárta volna, amíg történik is valami. Érdekes, hogy erre van pénz az adófizetők pénzéből, azon kívül, hogy amúgy is azon élősködnek.

Az összesküvés elmélet része meg csak annyi, hogy amíg Hatvanban van a sok rendőr, addig a mátraverebélyi család bűntetlenül és persze zavartalanul be tudta szerezni a környéken a húsvéti asztalra valót.

süti beállítások módosítása