Nagyon sokan lerágták már a csontot erről a hírről, de a legnyálasabbal ma találkoztam a Blikk-ben.

Mivel nem vagyok hajlandó előfizetni a digitális számra és nem szoktam megvenni sem, sőt ez a cikk sem ért annyit az egész újsággal egyetemben, hogy pénzt adjak érte, nem tudok szó szerint idézni.

A cikk lényege az volt, hogy milyen sokat adott a Maunika só a magyarságnak. A házaspár fekszik az ágyban, a férj dugni akar, a feleségnek természetesem migrénes fejfájása van.

Tipikus magyar életkép.

Maunika só reklámja, "Hívja a következő telefonszámot, ha úgy érzi a szexuális élete nincs rendben." Természetesen a férj nem az asszonykát akarja meggyőzni szép szóval, kedvességgel, hogy ugyanmár, hanem telefont ragad, és tárcsáz. Tipikus magyar életkép?

Persze az asszony rögtön kötélnek áll, és a cikkíró erre hegyezte ki a dolgot, hogy mennyi problémát megoldott a Maunika só Magyarországon.

Folyt ki a hányás a lapból.

A Maunika sónak a magyarországi cigányság köszönhet a legtöbbet, mert a "többségi" társadalom teljes vertikumában vizsgálhatta az etnikum szokásait. Teljes skáláját felvonultatta a műsor annak, amit a cigányságról tudni kell, de nem merted megkérdezni.

Az ORTT persze ezt nem nézte jó szemmel, mert számukra túl durva volt, pedig a cigánysorokon ezek mindennapos dolgok. Ott az élet nem habostorta. A legkisebb gyerek is az élet sűrűjében van, és tudja, hogy épp ki kivel. Erre a széplelkű kurátorok olyan büntetési tételeket vágtak a retekklubb nyakába, ami gyakorlatilag anyagilag ellehetetlenítette a műsort.

A másik szörnyű dolog ebben a műsorban, hogy legtöbbször olyan műbalhék voltak benne, amit normális ember nem egy idegen előtt beszél ki, hanem leül a családjával, és letisztáz.

Nem kell országos balhékat csapni, csak normálisan gondolkozni.

Reméljük eljön az idő amikor JózsiBarbara is eltűnik a képernyőről, és nem a családok mocska lesz a legfőbb téma ebben a műsorsávban.

Maunika meg nem tudom hogy fog kijönni ebből a médiamocsok skatulyából. Szerintem Ő sem, úgyhogy nem csak a lóvé miatt sírdogál.

süti beállítások módosítása