igérte Ángyán József egy mórahalmi lakossági fórumon.

Lufi!

Nem lesz.

Nem ezt az oldalt kéne erőltetni, mert nem a leendő kormányon múlik, legyen bárki a kormányfő. Az idő rövidsége miatt nem tudja átverni az EU-n.

Inkább olyanokat kellen igérgetni, hogy rögtön összeül egy szakértői csapat, aki az összes EU-s földvédelmi jogszabályól csinál egy nagyon szigorú magyart.

És olyanokat kéne igérgetni, hogy a magyar gazdának lesz annyi pénze, hogy megtartsa a magyar termőföldjét, és kap olyan támogatott hiteleket, amivel meg tudja venni a bérleményét és tud fejlődni.

És olyanokat kéne igérgetni, hogy eltörlik a 300 Ha vagy 6000 Aranykorona korlátozást a magyar gazdálkodóra, mert akinek lenne arra pénze, hogy megvegye a magyar termőföldet nem teheti, mert Magyarország még a saját lakóit is korlátozza. Nem kell beszarni a nagybirtokosok újbóli kialakulásától, mert még mindig jobb, mint a külföldi kézbe kerülés.

És olyanokat kéne igérgetni, hogy nem lehetetlenítik el az állattartást, mindenféle barom szabályozókkal pl.: chipes fülszám a birkára. Nem belőtt chip, ami nem veszik el, hanem klotália, ami kiszakad. 500 Ft/klotália. A gyapjúnak meg 70 Ft kilója, amit 250-ért nyírnak le. Csak egy példa a sok-sok hülyeség közül.

A magyar állatállomány az elmúlt 8 évben a harmadára zsugorodott össze. A takarmánynak számító gabonák termelése maradt ugyanazon a szinten. Igaz, hogy nincs ami megegye, de termesztjük. Miért?

Olyanokat kéne igérni, hogy megint lesz annyi állat, ami megeszi azt amit megtermel a többi paraszt.

Szerintem ilyeneket kéne igérni.

süti beállítások módosítása