... mondhatta volna ma Orbán Viktor Baranyában.

Ezért is megyek az Ormánságba, az ország egyik legszegényebb vidékére. A következő kormánynak ugyanis nem csak az a feladata, hogy a nagyvárosokkal foglalkozzon, hanem azokkal a térségekkel is, amelyekkel a mostani kormány az elmúlt években alig tudott valamit kezdeni. Az Ormánságból sikertörténetet akarok csinálni, ez ügyben személyesen is el vagyok kötelezve. Ugyanúgy, ahogy a tiszai árvíz után sikeres volt az újjáépítés, ugyanilyen, az egész országot bátorító sikert akarunk felmutatni az Ormánságban is. Ehhez van egy jó, átfogó program, amit felvállalt a képviselőjelöltünk.

A baj csak az, hogy Orbán Viktor a honlapja szerint azt sem tudja hol az ormánság.

Persze biztosan nem Ő hackeli a honlapját, de azért szólhatna a sajtósoknak, hogy legalább ilyen apró dolgokra figyeljenek oda. Az igazi lokálpatrióták harapósak az ilyesmére, és egy kicsit sértődékenyek is. Az ő lelkükkel is kellene foglalkozni, mert a 2/3 ilyen marhaságokon is múlhat.

Azért előző hozzászólásomból átemelek egy-két képet ide, és felteszem a kérdést, hogy nekik mit igér a Tiffán Úr, aki az itteni Fidesz jelölt.

Lehet-e egyáltalán ezeknek az embereknek még valamit igérni?

süti beállítások módosítása