Senki nem vette őket komolyan, és emiatt senki nem számolt velük. Egy ismeretlen hölgy, aki már nem az, de a semmiből jőve létrehozott egy olyan mozgalmat, ami 2010-re országos listát tud állítani az országyűlési választásokon.

A jelöltjeik tényleg az ismeretlenség homályából jönnek, hiszen a mozgalom szülőanyján, Seres Márián kívül egy sem országosan, sőt meg merem kockáztatni, még regionálisan sem ismert személy. Mégis megcsinálták.

Kihasználták azt a tényt, hogy az emberek többségének tele van a töke az egész politikai hóbelevanccal. Elege van a baloldalból, mert csak azt hallja, hogy eltüntek a milliárdok a nagy semmire, és nem lett jobb, csak annak a pár embernek, aki lenyúlta. Olyan ügyek látnak napvilágot, hogy a Zuschlag-ügyben tárgyaltak csak aprópéznek tűnnek.

Elege van a jobboldalból, mert már előre felteszik a kezüket, hogy üres az államkassza. Magyarul nem lesz jobb akkor sem, ha ők lesznek. Miből is lenne jobb?

Elege van a jobbikból, mert olyan dolgokat próbál ránkerőltetni, olyan mélységig be akar hatolni a magánszféránkba, amiből elegünk volt a '70-'80-as években.

A mai kor technikai vívmányit teljes mértékig kihasználva rengeteg emberhez eljutottak, és az elkeseredett, de fényt váró emberek bizony olan helyzetbe hozták őket, hogy még ők is meglepődve tapasztalták, hogy országos listát állíthatnak.

A dinamikus fejlődésből még meglepetés is lehet, főleg hogy a politikai kurva és a zsúrfiú egyre kétségbeesettebb próbálkozásai lehúzzák a WC-n az Mdf-et.

Még a Civil Mozgalom is megelőzheti őket a választáson.

süti beállítások módosítása