Mesterházy Attila Mszp-s miniszterelnök jelölt új programjának egy eleme ragadta meg a fantáziámat.

„Támogatjuk az ombudsmanok javaslatát, készüljön statisztikai adatgyűjtés a bűnelkövetők származásáról” – olvasható az iratban.

Próbálnak Jobbikos szavazókat magukhoz édesgetni?

Mégis létezik a "cigánybűnözés", csak ebben a formában kevésbé ütős célozgatni rá? Be akarják bizonyítani, hogy a nem cigány bűnözők aránya nagyobb lett azzal, hogy saját embereit nyírja ki az Mszp?

Biztos nem akarják meghagyni ezt az örömöt a Fidesznek, és ellenzékből majd ráolvassák a fejükre, hogy "Milyen elszámoltatás?", "Mi zátruk börtönbe a bűnöző politikusokat." (Igaz, nem is maradtunk sokan!)

Faramuci ez a helyzet olyankor, mikor pár hónappal ezelőtt a vallásra vonatkozó kérdéseket ki akarták húzatni a népszámlási kérdőívről. Most meg tudni akarják, mennyi örmény, görög, szerb, horvát, szlovák és egyéb kisebbség található a magyar börtönökben. Azért csak ott, mert igaz, hogy előzetesben rosszabbak a körülmények, úgyhogy akik ott vannak alig várják az ítéletet, -bizonyos idő után, már a mindegy milyet, csak legyen- de őket megilleti az ártatlanság vélelme. Még a politikusokat is.

süti beállítások módosítása