Egyszerűen elszakadt a cérna, így 65-66 évvel az események után. Annyi, de annyi bőrt lehúztak már erről, hogy elég volt. Előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok alapból rasszista és nem gyűlölöm a zsidókat, de egyszerűen elég volt.

A chichagói bíróságon a Holokauszt túlélőinek hozzátartozói beperelték a MÁV-ot, mert aktívan részt vett a deportálásokban. 240 000 000 $, 1944-es értéken, plussz 1 milliárd $ nem vagyoni kár.

Ezen az alapon be fogják perelni azokat a községeket, ahol a bakter leengedte a sorompót, nehogy a vonat balesetet okozzon, és persze azoknak a községeknek a lakóit, ahol felépültek a haláltáborok, mert nem akadályozták meg az építkezést kapával-kaszával. A sor a végtelenségig folytatható.

És, ha elfogyott a német oldal, lehet kezdeni az oroszt, mert Sztálin sem tüntetett el kevesebb zsidót, mint Hitler, csak erről mindig elfeledkezik a tisztelt zsidóság.

Szóval a holobizniszként emlegetett dolog ismét fel lett melegítve.

Igaza van az áldozatok hozzátartozóinak abban, hogy nem lehet elfelejteni ami történt, de nem értem, hogy miért kell még a hetedik nemzedék bőrét is lenyúzni, és ugyanolyan bűnösnek tartani őket, mint az ük-ükapjukat. Mert ha nem minket tartanak bűnösnek, akkor miért velünk fizettetik meg a rágmúlt idők dolgait.

süti beállítások módosítása