Ma végre megvilágosodtam. Legalábbis megértettem a Fidesz eddigi megnyilvánulásait.

Orbán Viktor ma kifejtette, hogy igazából március 15. előtt nem lesz kampánya a Fidesznek. Addig csak a "Minden szar amit az Mszp csinál" jelszó szerint nyilatkoznak, és egy rövid, de intenzív kampányra bízzák, hogy elhiggyük, akkor lesz nekünk is a legjobb, ha neki is.

Nézete szerint az Eu-s kampány bebizonyította, hogy jobb a rövidebb. Érdekes ez a megközelítés, mert a választás után még úgy értékeltek, hogy a nép, az istenadta nép megmutatta, hogy elég volt a mostani kormányból és változást akar. Belföldön. Jólvanna, tudom, hogy érthetetlen, mert nekem is az volt, de akkor is így értékelték. Az sem zavarta őket, hogy annyira alacsony volt a részvétel, hogy igazából közvéleménykutatási mintának se voltak elegen az urnáknál.

Számomra jobb lenne, ha részletesen elmagyarázná mindegyik párt, hogy hogyan is akarja megvalósítani azt, hogy nekem is jobb legyen 2010 végén, ne csak nekik.

A másik, ami ma nagyon tetszett, hogy Orbán Viktor azt találta mondani a szocialistákról, hogy ha kormányoznak hazudnak, ha ellenzékben vannak, akkor a kormányt szidják. Természetesen a Fidesz nem ezt csinálja. Nem szidja a kormányt ellenzékben. Ugye, Viktor?

süti beállítások módosítása