, mert az örökké rózsaszin ingben feszítő Szollár Domokos felbaszta bennem az ideget.

Emiatt aztán bocs az elkövetkezendő csúnya szavakért, de már nem bírom visszafogni magam.

Azt mondja, hogy a köztisztviselői szférának tudomásul kell venni, hogy nincs pénz jutalomra. A retekklubb hiradójában bevágják, hogy egy minisztériumi osztályvezető bruttója 540 000 és még hathavi jutalmat kapnak.

Megint le fogják köpködni az összes csóró köztisztviselőt aki vidéken 60-100 ezer forintért húzza az igát. Ők ráadásul nem láttak még soha hathavi fizetést egybe, legfeljebb az adóbevallásukon.

Nem tudom miért kell hergelni megint a népet. Nem olyan kurva jó köztisztviselőnek lenni, csak egyszer ezt is meg kell csinálni valakinek, másodszor, ha valami baj van, akkor mindenki hozzánk fut. Ha a dolga el van intézve, akkor meg legszivesebben elvágná a torkunkat, mert mi az államon élősködünk.

Kár, hogy nettó befizetővé tették a közhivatalok jó részét, és olyan jogszabályokat hoznak, hogy ezt csak extra büntetési tételekkel lehet teljesíteni, mert így minden oldalról minket lehet baszogatni. Ja a nettó befizető azt jelenti, hogy nem az állam ad nekünk, hanem mi az államnak. Csak a tisztánlátás végett.

Lehet perszer köpködni, hogy el lehet menni a versenyszférába és ki lehet próbálni, csak a magyar jogrendet ismerve (elég kevesen ismerik, mert annyi sötét ember van egyébként, mint égen a csillag) hamar beégne a mutatvány vállakozói oldalon. Nagyságos vállalkozó urak nemigen látják át a problémákat. Csak kitalálnak valamit, aztán old meg ahogy tudod.

Tele van a tököm az ilyen hergelésekkel. Le kell jönni a végekre, aztán kipróbálni. Az állam nem becsüli meg azokat, akik tényleg húzzák az igát.

süti beállítások módosítása