.... 1997-ben, mikor átadták az M5 Kecskemétig terjedő szakaszát, hogy milyen gyorsan leérnek Budapestről a kecskeméti bíróságra, talán nem lettek volna olyan boldogok.

Valószinű nem is ezért építetté az autópályát, de ma különösen jó szolgálatot tesz. Lassan kihelyezett kormányülést lehetne tartani Bács-Kiskun megyei Bíróságon. Zuschlag Jánoshoz lassan leutazik az összes Mszp-s politikus, mert valamilyen szinten mindenki érintett az ügyben. Még Gyurcsány Ferenc is elszinészkedett, bár egy-két elgondolkodtató mondata akadt a vallomásában. Először is igen pitiáner ügynek tarja az egészet, hiszen vallomásában összehasonlította az összeget a költségvetéssel és igen megvető módon lekicsinylette az ellopott lóvét. Aztán kiderült, hogy Ő csak a nagyhalakkal foglalkozott. A magyar pályázati rendszer visszaosztási mutatóit ismerve nem kispályázott, csak a 100 millió fölötti pályázatokkal foglalkozott. A pénteki Magyar Hírla elején lévő kép mindent kifelyez arról, hogy mit képzel Zuschlagról.

Na, de nehogy azt higgyük, hogy a bíróság pihenhet, mert ennek az ügynek lassan vége lesz. Kezdődik a másik. Hétfőn Kolompár Orbán és népi zenekara kezdi meg a felkészülést a választások utáni időszakra. Annyira szivén viseli a cigányság ügyét, hogy eltette a cigány felzárkóztatásra szánt pályázati pénzek nagy részét. Nehogy éhezzen már a család. A többiek meg le vannak szarva. Majd kihúzzák magukat valahogy.

Lehet, hogy Orbán Viktor sem véletlen nevezte a jobboldal vidéki fellegvárának Kecskemétet? A baloldaliaknak mindenesetre nem csenghet valami fényesen a város neve.

Minden esetre Állampuszta közel van Kecskeméthez. Oda már nem kell autópálya, sima autóúton is elérhető a börtön.

süti beállítások módosítása