Hát először is. A hír megjelenése után röpke másfél órára lefagyott az index.hu és a blog.hu. A szerverek nem nagyon bírták a terhelést.

Sajóbábonyban összeütötték egymást a cigányok és a Jobbik szimpatizánsai. A hír ennyi. Érdekes, mert az internetes médiumok azt írják, hogy több országos televízió is a helyszínen tartózkodik, mégsem foglalkozik vele egyik sem. Még képaláírás szinten sem emllíti meg sem a Hír tv, sem az Echo, pedig ezek a tv-k harapni szoktak a balhéra.

Nagy a csend.

Az egyik hír úgy kezdődik, hogy polgárháborús állapotok uralkodnak. Na itt jön a képbe az összeseküvés elmélet. A foglalkozás kezdi elérni célját. Szép lassan lett felépítve, és majdnem a legjobban időzítve.

Több helyen is hallottam már, hogy a mesterségesen fenntartott és folyamatosan szított cigány-magyar ellentétnek igazából az a célja, hogy a pattanásig feszült helyzetből egy jól időzített polgárháborús állapot alakuljon ki. A sok forrófejű gyilkolássza egymást, vagy legalábbis olyan álapotok alakuljanak ki, hogy ki lehessen hirdetni a rendkívüli állapotot. Onnantól kezdve nincs demokrácia és nincs választás. Semmi nincs amíg nem szüntetik meg. Életbe lépnek az Alkotmány erre az esetre biztosított különleges rendelkezései. A mostani Kormány meg marad a helyén.

Azt is több helyen hallottam, hogy a Jobbikot igazán a baloldal hozta létre és pénzelte az indulást, a jobboldal gyengítése és megosztása céljából. A hiba ott csúszott a számításba, ahol az amerikaiak is elhibázták a táliboknál, miszerint a diák már nem függ a tanárától, mert túlnőtt rajta. A baloldal kezéből elkezdett kicsúszni a gyeplő, de annyra még fogja, hogy az adu ászt kijátssza, mielőtt a függöny legördül.

Nem nagyon akartam hinni az ilyen dolgokban, de az országos tv-k és rádiók módszeres hallgatása az ügyről olyan érzetet kelt, mintha ez már a főpróba lenne. Egy olyan rendkívüli állapot főpróbája ami csak nagyon kevés embernek hoz hasznot, rövid és hosszú távon egyaránt.

süti beállítások módosítása