Nem akartam foglalkozni a témával, mert Magyarországon mindenki ért a focihoz. Én nem. Na jó! Egy kicsit, de nem edző szinten, mint a férfiak 90 %-a.

Igazából csak annyira jön szóba az egész, hogy a Fradi-DVTK meccsen és az utána következő balhéban a magyar Rendőrség két(!) embert vett őrizetbe. Az egyiket azért, mert nem tudta hitelt érdemlően igazolni magát.

Azt, aki felgyújtotta a lelátót, összetörte a székeket, letépte a közlekedési lámpát a helyéről, és ezzel mások életét veszélyeztette, azt nem vették őrizetbe. A magyar Rendőrség ismét bemutatta töketlenségét.

Mindezt inkább bevezetőnek szántam a mai hírhez. Csak a párhuzam miatt.

A mai gazdatüntetésen a tejtermelők levágott marhafejekkel vonultak a minisztrérium elé.

Sokkoló hatást kelt, föleg azokban, akik azt hitték lila a tehén. Tőlünk nyugatabbra egy-egy ilyen tüntetés alkalmával durvább dolgok történnek. Nem a csatonába engedik a tejet, hanem permetezővel szétlocsolják, és az ebéd biztosítására esetleg a minisztérium előtt vágják le és dolgozzák fel a marhát. Meg nem ér véget a buli a déli harangszóra, hanem napokig tar, és nem törődnek vele, hogy esetleg feltartanak kamionokat, forgalmat ect. ect. Többnyire el is érik amit akarnak.

Magyarországon a rend éber őre eljárást indít a gazdák ellen, mert a LEVÁGOTT MARHAFEJ VESZÉLYES HULLADÉKNAK SZÁMÍT!!!! Jajám. A fél Nagy körutat és az Üllői utat lebonthatja a Fradi tábor. Két embert vesznek őrizetbe. De a marhafej veszélyes hulladék.

Érdekes, mert a trágyaszórásért csak a traktorost tudják felelősségre vonni, mert ugye Budapest határtáblán belülre nem mehet be mezőgazdasági vontató. Súlyosan megsértette a Fővárosi Önkormányzat ide vonatkozó rendeletét. A trágyát már büntetlenül szétszórhatta az utcán. Jobban is fog nőni a fű!

 

süti beállítások módosítása