Horváth Csaba (Mszp) főpolgármester jelölt kezdeményezésére a Fővárosi Önkormányzat ma megszavazta az átláthatósági csomagot. Ez gyakorlatilag az üvegzsebnek a láthatósági mellényes változata. Annyit is ér, mint az üvegzseb.

Ezek az üvegzsebek szépen összetörtek, és varrtak a helyükre másikat. Kicsit nagyobbat, hogy több férjen bele.

Ez az átláthatósági csomag is egy megkésett ötlet, amivel megpróbálják megvakítani a parasztot. Sőt! Van pofája azt mondani, hogy a tisztelt választó polgárok, mert mostmár azok vagyunk ám!, elfordulnak a Fidesztől, mert ők nem szavazták meg ezt a csomagot. És lőn. Elfordultak. Röhögni. Kicsit előbb kellett volna átláthatóvá tenni a dolgokat, akkor most nem kéne kapkodni, meg magyarázkodni. Mert csak ennyi történik, a milliók meg maradnak.

Na ma ők is űbereltek ismét. Tarlós István Budapest megmentője, a nemzet fővárosának leendőnemzetvezetője ma bejelentette, hogy a Fidesz visszahívja a felügyelőbizottsági tagjait, mert "nem vesznek részt a cirkuszban".

Akkor eddig, amig megért részt vettek, mert részt vettek, ezt gondolom senki nem vitatja. Eltették ugyanúgy a pénzeket, arcpirulás nélkül. Most, meg hogy süllyed a hajó, gyorsabb patkányok, mint a másik oldal. Szaladnak, ahogy a lábuk birja és közben még mosakszanak is. A választópolgár meg egy tiszta patkányt fog látni. Bizony ők már nem vesznek részt a cirkuszban. Lóvé a zsebbe és mindenki mehet a francba.

 

A mai napi megnyilvánulásaik alapján sz egyik 19, a másik 1 hilyán 20.

süti beállítások módosítása