Bajnai Gordon vasárnap olyan bejelentést tett, amit Ő maga sem hisz el. Van bőr a képén ilyet ország-világ előtt bejelenteni. Pont Ő.

Létrehozzák a hivatalok hivatalát, a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatalt.

Nincs még elég sóhivatal Magyarországon, kell mégegy. Ráadásul nem tudnak elszakadni a beidegződésektől. Feljelentgetősdire bíztatják a dolgozót. Pénzt, paripát, fegyvert igérnek. Meg megvédenek.

Ki hiszi ezt el? Szép ügyesen beteszik a darálóba a feljelentőt, mert könnyen elképzelhető, hogy egy kis fuvallatból igen nagy vihar kerekedne ki. Esetleg a legfelső szintekig is elérne egy-egy ilyen ügy. Hogy nézne ki, hogy az bukik bele először, aki megszavazta a törvényt.

Vagy lenne egy-egy kishal odadobva koloncnak? A sajtó jól felfújná az ügyet, hogy ugye milyen becsületes ez a Gordon, aztán szép lassan elülnének az ügyek.

A sóhivatali munkatársak, meg kapnák az igen kiemelt bért, nehogymá korrumpálhatók legyenek. Közben meg nem csinálnak semmit.

Elkésett ez már kurvára. 8 évvel ezelőtt kellett volna.

És akkor Szili Katalinnak nem kellene törölgetni a könyeit, hogy "morális válságba" került a baloldal, és azért nem szeretik őket az emberek. Meg Tóth képviselő úrnak is tzele lehet a zsebe, ha hirtelen elkezdte gyűlölni a korrupciót.

süti beállítások módosítása