..egy férfinek, mikor a saját lányát molesztálja?

index.hu/bulvar/2009/10/24/a_lanya_mellet_es_feneket_fogdosta_a_tanar_apa/

Szigetváron egy szakközépiskolai tanár  saját 17 éves, tehát szakközépiskolás korú, lányát molesztálja. Pornófilmet nézet vele, és a mellét és a seggét fogdossa. Mit tehet a többi lánnyal az iskolában, akik esetleg még szólni sem mernek? A Tisztelt Magyar Bíróság miért nem rendeli el az előzetest ilyenkor? Hol van a családi erőszak elleni védelem? Megvárják, míg vér folyik? Aki ilyet tesz a saját gyerekével az többre is képes. Ja! És hol van/volt az anya? Milyen kapcsolata van a lányával, ha az mindjárt a rendőrséghez fordult?

Lányos apukaként a feleségem hasonló kérdésekkel bombázott. És nem tudtam mást mondani, csak azt, hogy "úgy" nem néz az ember a saját lányára. Fogalmam sincs, hogy mi játszódik le a fejében. Az enyémben viszont félelem. Az általános iskolában, ahova a lányom jár, szülői munkaközösségi ülésen felmerült, hogy integrált oktatás keretében a tanterv része a másság elfogadására való nevelés. Mikor feltettem a kérdést, hogy ezt milyen mélységig gondolták, nem igazán tudott rá válaszolni senki. Nagyon kétélű fegyverekkel van felszerelkezve mostanában a pedagógus-társadalom, és annyira el van foglalva mindenki a saját bajával, és annyira nem figyelnek már egymásra, hogy az ilyeneket nem lökik ki maguk közül automatikusan.

Az őszi szünet talán megnyugtató megoldást hoz a kérdésre, hiszen a munkáltató kistérségi társulás, akinek persze a polgármester a vezetője dönteni fog a tanár sorsáról, csak a lány nem tudom hova fog költözni az országban, ahol a bosszútól forrófejű apuka nem találja meg.

süti beállítások módosítása