Bohócok

Címkék: vélemény politika közélet mszp fidesz

2009.10.12. 13:45

Molnár Oszkár a Fidesz Karsai Józsefe.

Karsai Józsefnek is mindent megengednek a párton belül. Ő az udvari bohóc, aki bármit mondhat bűntetlenül.

Most a Fidesz is kitermelte a maga ki udvari bolondját. Amíg ő beszél addig rá figyelnek. Mindenki fölháborodik, elképed, hogy még ilyet! A háttérben meg elsikkad a lényeg. Arra senki nem figyel.

A Fidesz most megvédte a kis bolondját, hogy nem származás, hanem az emberek, az egyén munkája alapján ítél Molnár Oszkár.

Íme néhány gyöngyszeme, ahol természetesen nem a származás alapján itél:

„a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, Szendrőládon a terhesség alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni.”

vagy:

„Előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik, a zsidó nagytőkével szemben, amely be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot.”

és:

„az olyan emberek, mint Szetey úr, aki most már spanyol honban dolgozik, aki valami államtitkár volt, aki a buzik, bocsánat, melegek ügyeit intézte kormányon belül, hogyha bekerül, megtudja, mi az, hogyha az egyneműek házasságot kötnek.”

Kényes és kényelmetlen a Fidesznek, de kénytelenek megtűrni. Ha eltávolítják, akkor jön helyette más, aki esetleg még rosszabb. Egyenlőre megfelel ő is. Főleg, hogy radikalizmusával esetleg elszippant pár Jobbikos szavazót.

Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mikor rukkolnak elő hasonló kvalitású udvari bolondokkal.

süti beállítások módosítása