Tegnap és ma igen jól ment a közösségi közlekedést szolgáló buszok bérbeadóinak.

Tegnap Fidesz szimpatizánsokat szállítottak a Fidesz polgármesterek által bérelt buszok Budapestre, hogy Hoffer Misi könnyekbe torkolló hangja ne csak a széllel szálljon a Kossuth téren. Tegnap nagy buszokat béreltek, hogy minél több ember mehessen hallgatni a hőn szeretett polgármestereket. Otthon egyébként ugyanúgy utálják őket, mint a többi politikust, mert ugyanúgy lopnakcsalnakhazudnak, mint a kormány, de ma narancssárga napszemcsiben milyen szépnek tűnnek.

A mai napon már csak a kisbuszoknak jutott szerep. Azok is a falugondnoki szolgálatok járművei voltak. Ma a roma menet befutóit kellett egy kicsit feltuningolni, mert elég röhejes lett volna, ha 8-10 ember szédeleg fel a Várba. A Híradó stábjának is komoly trükkökre volt szükség, hogy épkézláb tömegnek tűnjön az a 3-400 ember, aki ott volt. Az egyik hiradóban amúgy is elhangzott a kulcsmondat ismét (nem dobtam ki a tv-t): "Azér', mer' én cigány vagyok?". Kinyilt a kalasnyikov a zsebemben mindjárt.

 

Érdekes módon egyik helyen sem volt semmilyen rendbontás, bár a sünök erősen felkészültek. Lassú apátiába sűlyed mindenki, és már nem kapkodjuk fel a fejünket ezekre a megmozdulásokra. Talán befásultunk?

süti beállítások módosítása