"Orbán Viktornak és akarnokságának köszönhetően egyre jobban látni és érezni az erőszakot"
Nyakó: a Fidesz már elindította minden idők legdurvább kampányát

Máris röpködnek a villámok. Most éppen Nyakó István szórja meg Orbán Viktort.

Nem tudom mire számított az Mszp. Azt hitték, hogyha Gyurcsány eltávozik a színről, mint potenciális ellenségkép, akkor minden el lesz felejtve? Hát egyáltalán nem ez történt, mert amit földobtak szart, az most rájuk hullik vissza. Talán emiatt is asszociálnak a barna esőre esetenként, de ez a barna eső nem az a barna eső. Ennek szaga van. És itt lent az alján már nyakig ér. Jó lenne, ha nem nagyon kavargatnák, mert akkor hullámzik.

Nyakó István szerint az utcai harcok is a Fidesznek köszönhetők, mert az egész országot csatatérnek tekintik. Meg kezdődik az árokásás megint. Sajnos elfelejtették, hogy most nem teljesen kétpólusú a hazai politikai élet, és a harmadik pólus nem 5%-os politikai csoportosulás, mint az Szdsz és az Mdf volt, hanem komolyan szipkázza elfele mindkét párt szavazótáborát. Aki kiábrándult a két "nagy" hülyeségeiből könnyen fordul az új hang felé. Főleg, hogy az kihasználva a gazdasági életből fakadó nehézségeket, próbál mindenki számára érthető és emészthető mondatokban fogalmazni. Sőt olyan kérdéseket is nyíltan feszegetni, ami mindenkinek legalább egyszer már eszébe jutott, csak esetleg megriadt a lehetséges választól.

Úgyhogy, kedves Nyakó úr durva lesz a kampány, és ennek ténylegesen az egyik okozója közvetlenül az Mszp. Az országban végbevitt rombolás nyomán létrejött "harmadik erő" miatt a Fidesznek kétfrontos harcot kell vívni a hőn áhított 2/3 érdekében. Máskor sem néztek sem isten sem embert, ilyenkor meg aztán különösen nem.

Az Mszp-nek saját magával kellene foglakoznia. Azt kéne szorgalmazni, hogy nehogy túlságosan nagy pofáraesés legyen a választás, mert nagyon hosszú időbe telik, amíg újra felépíthetnek egy új baloldalt. Bár a Fidesz mostani erőpolitikája mellett nem biztos, hogy sok időbe telik, hogy az emberek elforduljanak tőlük. Adni ők sem tudnak a semmiből.

süti beállítások módosítása