Most, hogy nincs már Napkelte,egy ellenzéki politikus úgy mehet ba a Magyar Televízió reggeli műsorába, hogy nem lábtörlőnek használják.

Végre nem csak belerugdosnak, hanem feltesznek olyan kérdéseket is, amire lehet értelmesen válaszolni. Eddig ilyen kérdéseket csak a kormánypártiak kaptak a királyi tv-ben. Sőt egyesek (Lakat T. Károly, Verebes) meg is válaszoták ezeket a kérdéseket, nehogy a riportalany esetleg elszólja magát és/vagy elfáradjon.

Ma reggel Orbán Viktor volt a vendég, és burkolt célzást tett arra, hogy Ő lesz a Fidesz miniszter-elnök jelöltje. Ezen igazából csak a riporter lepődött meg széles e hazában. Másnak eszébe sem jutott, hogy ezt az adut nem játsza ki a Fidesz. Egyébként semmi értelme nem lett volna Orbán politikájának az elmúlt 8 évben. Nem kaparja ki Ő sem másnak a gesztenyét. Ez nem lovagias ügy, hanem kőkemény hatalmi és pénzkérdés. Nyertes csata után mindig emelt fővel kell belovagolni, még akkor is ha a páncél alatt száz sebtől vérzik a vezér. Ez évezredek óta így történik.

A címben szereplő kérdőjelek is ezt szimbolizálják. Valyon kinek meglepetés ez a hír? Aki eddig a Holdon élt?

süti beállítások módosítása