APA KEZDŐDIK!! APA KEZDŐDIK!!!

Mindenki ismeri a szállóigévé vált reklámot.

Hát kezdődik.

A kampány.

Mszp oldalon is.

A mai helyzetben az embernek olyan érzése van, hogy a felröppenő nevek Mszp oldalon politikai hullák. Most éppen Gráf József (képünkön) agrárminiszter.

Az egésznek olyan összeesküvés elmélet szaga van.

Az Mszp miniszter-elnök jelöltje biztosan oltári nagyot bukik. A mai belpolitikai viszonyok között gyakorlatilag kiírja magát a partvonal mellé. Az elhangzó nevek, mint lehetséges jelöltek nem hitelesek, hiszen részt vettek úgy Gyurcsány, mint Bajnai kormányában. Sőt, Gráf József már az előző Gyurcsány kormányban is. Lehet, hogy szamailag kifogástalan, az egyetlen miniszter, aki több évet eltöltött azon a területen, aminek most a legfőbb irányítója, de aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.

Gráf több éve hangoztatja, hogy visszavonul. Abbahagyja a politizálást és visszatér a gyökerekhez. Az általa értett és szeretett mezőgazdasághoz. Az viszont nem mindegy, hogy hogyan. Nagyon nagyott bukott miniszter-elnök jelöltként hullafáradtan és igen keserű szájízzel kellene távoznia. Nem hiszem, hogy ezt bevállalná. Inkább az az érzésem, hogy akik felröppentették a nevét, azok kinyírni szeretnék, mint ténylegesen miniszter-elnöknek.

A mai Mszp miniszter-elnök jelölteknek annyi eséjük van, mimt az előző ciklusban az MDF vagy az Szdsz jelöltjének. Gyakorlatilag nulla.

süti beállítások módosítása