Érdekes módon a magyar médiumok nagy része nem foglalkozik a témával, még komment szinten sem.

Ugye jól bevált módszer, hogy amiről nem beszélünk az nincs is.

Galgagyörkön odáig fajultak a romák egymás elleni háborúja, hogy a kirekesztettebbek már nem hitték el a Rendőrségnek, hogy megvédhetik őket. Az ellen amúgy is volt olyan rutinos, hogy emberhalál ne történjen, mert akkor ugye van ügy. Így nincs.

Ezért  a kisebbségben levő familia, akik egyébként normálisan élnek és beilleszkedtek a többségi társadalomba gondolt egy merészet. Hívta az Új Magyar Gárdát, hogy védjék meg őket. Na rögtön ott termett az éber, és igért  fűt-fát, állandó járőrözést, meg mindent, csak a fekete nadrágos-fehéringes társaság tűnjön el. Rafinált a cigány, már évszázadok óta bebizonyosodott. Ha a Rendőrség saját magukért nem védi meg őket, akkor majd a vörös posztónak számító Gárda miatt csak kijönnek.

A médiumoknak meg azért derogál erről írni, mert kiderülne, hogy az Új Magyar Gárda megvédi a gyengéket. Pont.

Ha a cigány család védelmére is kivonulnak, akkor talán mégsincs pata a lábukon, és a ködvágó alatt nem apró lángoló szarvacskákat hordanak.

Az, hogy  arról sem írnak, hogy a KOLLEGÁJUKAT (mindegy milyen oldalon áll, még aakor is, ha ECHO TV-s) a bekapcsolt kamera ellenére nyilvánosan és életveszélyesen megfenyegették.

Ma.

Magyarországon.

Nem egy háborús övezetben. Ez sem ér meg egy kommentárt, vagy, hogy ejnye-bejnye.

Ez minősíti az agymosott mai magyar médiát.

süti beállítások módosítása