Ónody-Molnár Dóra a Népszabadságban megjelent cikke kicsit furcsa. Számomra.

nol.hu/belfold/20090917-bajnai_batorsaga

Bajnai Gordon a nemzetmentő politikai nagyság. A cikk szerint.

Szerintem a pünkösdi királyság utolsó rugásai.

Nem az elvvel van a problémám, mert abban igaza van, hogyha rá lehett venni a cigánygyereket, hogy tanuljon, tudnak neki olyan célt mutatni, amiért meg is teszi, akkor esetleg 10-20 év múlva oldódhatnak azok a feszültségek, amik ma jelen vannak. Még azzal is egyetértek, hogy ez új feszültségeket fog generálni, mert Magyarországon az is baj ha esik, az is, ha nem. Igazságot tenni márpedig nem lehet.

De amikor elvon az önkormányzatoktól nettó 18 milliárdot, akkor még az Uniós tmogatások kifizetését is olyan feltételhez köti, amire csak az elvont pénzből lenne lehetőség. Na, akkor nem kéne bátorságról, meg nemzetmentésről beszélgetni. Ezeket a lépéseket 7-8 évvel ezelőtt kellett volna felvállalni, csak senki nem merte. Pedig nem itt tartanánk. Nem lenne cigánygyilkolászás, meg Magyar Gárda. Vagy, ha lenne Magyar Gárda, akkor nem olyan felhanggal, ahogy ráragasztották a címkéket, hanem csak azért amiért eredetileg létrejött. Kaszálgatnák a parlagfüvet, meg gondoznák a zsidótemetőket.

Gordon ilyen jellegű bátorsága már csak üres lufinak tűnik, mert ez alatt a rövid idő alatt, még a kidolgozására sincs idő.

Főleg, ha a verebek csiripelése bejön az előrehozott választásokról.

Ha ugyanezt a Viktor akarja majd megcsinálni, akkor meg ráragasztják az irredentafasisztaszélsőjobboldalicigánygyűlölő cimkét. Elvégre mindig kell valami ellenségkép.

süti beállítások módosítása