Spanyolviasz

Címkék: budapest vélemény közélet bkv

2009.09.12. 16:12

Horváth Csaba feltalálta a spanyolviaszt. Önfenntartóvá kell tenni a BKV-t. Pár hónap alatt.

Még senkinek sem sikerült.

Neki sem fog.

Sikerdíjat már azért is kaptak emberek a BKV élén, ha a többmilliárdos adósság nem nőtt. Igaz nem is csökkent.

Igazából Horváth Csaba szakértőinek az ideje jött el. Az előző felügyelet által megrendelt és soha el nem olvasott rohadt drága szakértői vélemények mennek a kukába, pedig annyi van belőlük, hogy a BKV székház fűtését az idei télre meg lehetne oldani. Legalább lenne valami hasznuk. Ezek helyett, most rohadt drágán, új, senki által el nem olvasott szakértői anyagokra van szükség, hogy mitől lesz önnfenntartó az a BKV, ami tíz év minimális nyereségtermelés esetén sem tudná kifizetni az adósságait.

Ismét eljött a szakértőknek a kánaán, csak sietni kell, mert ennek a gárdának hamarosan lejár. Az új meg nem fog fizetni, hanem újabb és újabb értelmetlen szakértői véleményeket kér.

Eközben a szakszervezet támogatásáról biztosította az új szakmai vezetőt. Az első nap széttett lábbakkal és felemelt kézzel hátraarcot vezényelt. Horváth Csaba elsőként a BKV szervezeti struktúráját akarja megváltoztatni, ami ugye a köznép nyelvén leépítést jelent. Az viszont alulról építkezik, mint a népi kezdeményezés. Ismét beköszöntött a BKV-nál a szép új világ.

süti beállítások módosítása